Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

A világot elárasztották az új koronavírussal kapcsolatos híradások. Folyamatosan repkednek a fejünk felett az információk. Nem csoda, ha már nem tudjuk követni mindet. Összeszedtük a vírussal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat egyetlen cikkbe.

További cikkeink

2021. június 15.

A két oltás védelmet ad a súlyos megbetegedéssel szemben

Az ELTE rektora szerint ha a két oltás megvan, hátra kell dőlni, és nem kell antitestet vizsgálni. Akkor a klinikai hatékonyság a súlyos lefolyású megbetegedéssel szemben százszázalékos.

2021. június 1.

Újabb vakcinaszállítmány érkezett Nyíregyházára

Kipakolják az újonnan érkezett koronavírus elleni vakcinákat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának udvarán Nyíregyházán 2021. május 31-én.

2021. május 27.

Újabb bizonyíték, hogy Kína hibájából szabadulhatott a koronavírus a világra

Az amerikai hírszerzés úgy tudja, 2019 novemberében a vuhani labor három kutatója is koronavírusra utaló tünetekkel került kórházba. Bénázott Kína a koronavírus kapcsán is, Orbán mégis az ő kémegyetemüknek akarja eladósítani Magyarországot.

 
2021. május 21.

Újra lehet hétfőtől látogatni a kórházakat

Hétfőtől feloldják a kórházakban a látogatási tilalmat- jelentette be az országos tisztifőorvos - számolt be róla a Ceglédi Városi Televízió.

2021. május 21.

Idén is elmarad: 2021-ben sem tudják megrendezni a Savaria Történelmi Karnevált

Szombathely ehelyett egy rendezvénysorozattal készül a nyárra.

2021. május 20.

Koronavírus - Három év börtönt kapott a szolnoki Covid-részlegen randalírozó férfi

Jogerősen három év börtönre ítélték azt a férfit, aki egy éve részegen randalírozott a szolnoki Hetényi Géza kórház Covid-részlegén - tájékoztatta a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya szerdán az MTI-t.

2021. május 17.

Egy oltás mind felett: jön a mestervakcina

A CureVac és a GlaxoSmithKline olyan koronavírus-vakcina kifejlesztésén dolgozik, amely minden vírusmutás ellen megvédi azt, akit beoltanak vele.

2021. május 11.

Közönségszavazásra bocsátja a járvány pozitív élményeit bemutató legjobb fotókat a PTE

Hatvanhét hazai középiskolából, felsőoktatási intézményből és külföldi társegyetemről több mint kétszáz pályázat érkezett a Pécsi Tudományegyetem (PTE) PosiTivE című fotópályázatára, amelyre a járványhelyzet ellenére megélt pozitív élményeket bemutató képeket vártak. A legjobb fotókat közönségszavazásra bocsátják.

2021. május 7.

Orbán lelkén szárad: egy hét alatt 863 halottunk van

Május első hetében 863 honfitársunk életét vette el a koronavírus-járvány. Mi fontosabb most, mint az összefogás? Normális esetben semmi. Az emberellenes Fidesz-rezsimnek viszont a gyűlölet a lételeme. Ezért nem álltak ki a védőoltás mellett az ellenzéki összefogás politikusaival sehol az országban.

2021. május 6.

Egy koronavírusos képviselővel volt csak meg a Fidesz kétharmada az állami vagyon ellopásához

Becsó Zsolt azt állítja, nem tudta, hogy fertőzött volt, amikor a Fidesz megszavazta az állami egyetemek rablóprivatízációját. Nélküle nem tudták volna keresztülvinni a törvényt.

1 2 3
x