Az NKA szerint a kormánypropaganda = kultúra

Az NKA szerint a kormánypropaganda = kultúra

40 milliót kapott a fideszcsicska Pesti Srácok kiadója, 50 milliót a kultúrharcos Szakács Árpád cége a Nemzeti Kulturális Alaptól.

Normális ember nem említené egy mondatban a kultúra kifejezést a véresszájú propagandistákkal, de a Nemzeti Kulturális Alap összehozta ezt a bravúrt: 50 millió forintot kap a Kárpáti Stúdió Kft. 36 kötetnyi elhallgatott mű kiadására, 40 milliót pedig a Gerilla Press Kft. a „Nemzeti Összetartozás Emlékévéhez köthető tényfeltáró kutatómunka elvégzésére”, és egy 54 percnyi dokumentumfilm elkészítésére.

Kárpáti Stúdió Kft. = Szakács Árpád

Szakács Árpád azzal híresült el, hogy korábban a Magyar Nemzet-pótlék Magyar Időkben volt egy cikksorozatnak hívott kultúrharcos ámokfutása Kinek a kulturális diktatúrája? címmel. Néhány jellemző cikkcím a sorozatból: 

  • A balliberális művészet csúcsa: orgia, perverzió, aberráció
  • Balliberális diktatúra a könnyűzenében
  • Vekerdy is támogatta Gyurcsányék ördögi tervét
Elvakultságában még a nem eléggé harcosnak tartott kormánypártiaknak is nekiment, így ő túrta ki Prőhle Gergelyt a Petőfi irodalmi Múzeum éléről.

Valószínűleg már ennyi is elég, hogy elhelyezze őt az ember a megfelelő polcon. Mostanában a jobboldal legszélén lévő Fidesz kihelyezett szervezet, a Mi Hazánk rendezvényein szokott zsidózni, és fennen hangoztatja, hogy szerinte ma is egy 1911-es szabadkőműves dokumentum alapján zajlik a történelem- és irodalomoktatás.

Gerilla Press Kft. = Huth Gergely, Pesti Srácok

Az egyik legvéresszájúbb fideszcsicska portált, ami eddig is eléggé ki volt tömve közpénzekkel, valószínűleg nem kell részletesen bemutatni. A tulajdonos-főszerkesztő Huth Gergely korábban volt már a Fidesz parlamenti frakciójának fizetési listáján is, és most is csak annyi a különbség, hogy nem hivatalos alkalmazott. Uszításaik, hazugságaik száma végtelen, tavaly 31 sajtó-helyreigazítási per indult ellenük. Ezzel épphogy csak másodikok a csúcstartó origo mögött.

Friss hír, hogy hamarosan tévét is akar indítani Huth Pesti TV néven. Két nagy igazolásuk már most is van: a Hírtévétől elcsábították az informátor stábját, a befektetőjük pedig nem más, mint a Mészáros Lőrinc pénzével sáfárkodó fideszes médiahóhér, Vaszily Miklós.

A Fidesz számára a kultúra is csak arra jó, hogy legyen egy újabb jogcím a a láncos kutyák közpénzzel tömésére.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.06

Orbán kultúrharcosa 6,6 millió közpénzt ad gitáros haverjának

Az 5,3 milliárdos könnyűzenei támogatást ugyan nem Demeter Szilárd oszthatja szét, de "egy kis aprót" azért juttat zenésztársának.

  • 2020.08.06

A DK után az LMP-re uszította Orbán a Pártállami Számvevőszéket

A politikai megrendelésre dolgozó ÁSZ úgy látszik végigmegy a teljes ellenzéken.